(+90) 312 418 82 69

jfmo@jeofizik.org.tr

Milli Müdafaa Caddesi NO:10/7

06650 Kızılay/ANKARA
MENU

20132014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BURS BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Eğitim ve Burs Yönetmeliği gereği; 2013-2014 eğitim-öğretim yılı için yardıma muhtaç ve başarılı öğrencilere karşılıksız burs verilmek üzere, Oda Yönetim Kurulu‘nun 12.11.2013 tarih ve XIV/202 sayılı toplantısında alınan karar ile; "Burs Değerlendirme Kurulu" oluşturulmuştur.

2013-2014 eğitim-öğretim döneminde verilecek burs miktarı, aylık 90,00-TL (doksan lira), burs verilecek öğrenci sayısı 10 (on) kişi olarak belirlenmiştir. Burslar; Eğitim ve Burs Yönetmeliği uyarınca eğitim süresi içinde Ekim-Haziran ayları arasında olmak üzere 9(dokuz) ay süre ile verilmektedir.

Burs Başvuruları
Burs Başvuru Formu ve TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Eğitim ve Burs Yönetmeliği Madde-8‘de belirtilen belgelerle birlikte en geç 20 Aralık 2013 günü mesai bitimine kadar Oda Genel Merkezi‘nde olacak şekilde yapılacaktır. Burs Başvuru Formu tam olarak doldurulmalı ve Eğitim ve Burs Yönetmeliği Madde-8‘de istenilen belgeler eksiksiz olarak gönderilmelidir. Belgeleri eksik olanların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Burs Başvuru Formu ile Eğitim ve Burs Yönetmeliği ektedir.

Ayrıca, Üniversitelerimizin Jeofizik Mühendisliği Bölümlerine de burs başvurusu ile ilgili yazı yazılmış olup, burs duyurusunun bölümlerinde ilan edilmesi talep edilmiştir.

JFMO Eğitim ve Burs Yönetmeliği Madde-8 uyarınca istenen belgeler;

  1. TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Öğrenci Üye Kartı Fotokopisi (2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için)
  2. Öğrenim görülen üniversiteden alınan ve başvurduğu döneme kadar her yıl aldığı tüm derslerden başarılı olduğunu gösteren başarı durum belgesi, hazırlık ve birinci sınıflar için ÖSYM puan kartı fotokopisi
  3. Başka bir kurumdan (kredi yurtlar kurumu hariç) burs almadığına dair yazılı beyanı
  4. Hane halkı gelirlerine ilişkin belgeler (ailesinde ücret veya maaşla çalışan kişiler varsa , son maaş bordrolarını gösteren ve kurumlarınca onaylanmış belge, üniversitede okuyan kardeşleri varsa bilgileri)
  5. Özgeçmiş
  6. Nüfus cüzdanı örneği, 3 adet fotoğraf (ilk sayfaya yapıştırılan resimden hariç)
  7. Adli sicil belgesi
  8. Vukuatlı aile nüfus kayıt örneği
  9. Yüksek lisans programı öğrencileri için Oda üye kimlik kartı
  10. Yüksek lisans programı öğrencileri için yüksek lisans öğrenim belgesi
  11. Yüksek lisans programı öğrencileri için çalışmadığına dair sosyal güvenlik kurumundan alınacak belge
Okunma Sayısı: 1349